Over Ons

Moosa Bouw, Badkamer specialist in regio Rijnmond

Moosa Bouw, is een vakkundig afbouw- en badkamer montagebedrijf gevestigd in Rotterdam. Vanuit deze locatie bedienen wij de regio Rijnmond, Gouda en Den haag. Moosa Bouw Heeft zich door de brede ervaring gespecialiseerd in het “fijnere” werk. Tegenwoordig bestaan de werkzaamheden dan ook vooral uit het leveren van maatwerk. Ieder mens wil tegenwoordig “uniek” zijn en Moosa Bouw speelt hier dan ook op in. Voor iedere klant worden de eigen wensen vertaald in prachtige creaties.

Wij kunnen verschillende werkzaamheden uitvoeren voor u met als voordeel dat u maar één aanspreekpunt heeft. Daardoor heeft Moosa Bouw korte lijnen en kunnen we snel schakelen. Onze belangrijkste speerpunten zijn dan ook goede en snelle service en dat we onze afspraken altijd nakomen!

Onze werkzaamheden omvatten: Installatiewerkzaamheden, het aanleggen van vloerverwarming, het verzorgen van al uw stucwerk, tegelwerk, het verwijderen en plaatsen van badkamers en toiletten.

Over het algemeen wordt elk project van begin tot eind gerealiseerd door Moosa Bouw. Of het nu gaat om demontage, sloopwerk, stucwerk, tegelwerk van vloeren en/of wanden, of een gehele kleine verbouwing, Moosa Bouw helpt u graag. Wij komen uiteraard geheel vrijblijvend bij u langs voor een offerte op maat.

Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte

0 Complete badkamers
0 WC renovaties
0 Complete huisrenovaties